Ajaveeb

Meie väike raamatukogu

 

 

Alavere Põhikooli 2. klass osaleb rahvusvahelises projektis ”Meie Väike Raamatukogu”. Projekt kestab terve käesoleva õppeaasta ning selle raames loetakse üheskoos läbi kuus erinevat  lasteraamatut eri maade kirjanikelt.

Lugedes õpime tundma enda ja teiste emotsioone, mõistma sotsiaalseid põhimõtteid ja suhteid. Arendame väljendusoskust, mälu ja mõtlemist. Projektiga kaasneb palju huvitavaid tegevusi, kaasas on tegelusvihik.

Täna alustasime Poola kirjaniku Przemyslaw Wechterowiczi raamatu “Kallista mind” lugemisega. Kuidas saab maailm olla sõbralik paik? Karuisa teab vastust: sa kallistad kedagi ja päev muutub kohe rõõmsamaks.

Meiegi päev sai toreda alguse selle raamatu lugemisega. Järgnevatest tegevustest juba edaspidi.

Projekti viivad läbi õpetaja Helle Huul ja Ann Järvsoo

VEPA Käitumisoskuste Mängu programm Alavere Põhikoolis

 

Alates septembrist on meie kool liitunud VEPA Käitumisoskuste Mängu programmiga, mille eesmärk on kaasa aidata õpilaste eneseregulatsiooni, sotsiaalsete oskuste ja keskendumisvõime arendamisele.  Meie koolis rakendab VEPA metoodikat õpetaja Marianne Lõoke. Metoodika omandamiseks läbib õpetaja õppeaasta jooksul 24-tunnise koolituse ning saab jooksvalt ka VEPA mentori toetust. Mentor külastab tunde, aitab kohandada metoodikat vastavalt õpetaja vajadustele ja nõustab metoodika rakendamisega seotud küsimustes.  

Loe edasi: VEPA Käitumisoskuste Mängu programm Alavere Põhikoolis

Maailmameister omal alal

Alavere Põhikooli 7. klassi õpilane Katarina Heleena Vahtra krooniti möödunud suvel Rootsis toimunud Kimura Shukokai tütarlaste juunioride klassi karate maailmameistriks. Palju õnne Katarinale, tema perele ja treenerile!

Uute õpilaste dokumentide vastvõtt

Uute õpilaste dokumentide vastuvõtt toimub 15.- 24. augustini kella 9.00-14.00.

Vastuvõtmistaotlust koos muude dokumentidega saab esitada õpetajate toas või direktori kabinetis. Vastuvõtmistaotlust on võimalik esitada eeltäidetuna (väljatrükk kooli kodulehelt) või täita kohapeal. Samuti saab seda saata digitaalselt allkirjastatuna direktori e-postile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Muud dokumendid:

1) õpilase isikut tõendava dokumendi (passi või ID-kaardi, selle puudumisel sünnitunnistuse) koopia;

2) lapsevanema isikut tõendava dokumendi koopia (v.a digitaalallkirjastatud taotluse puhul);

3) õpilase tervisekaart selle olemasolul;

4) õpilaspileti foto (3X4 cm);

5) teisest koolist tulnud õpilase puhul ametlikult kinnitatud väljavõte õpilasraamatust ja klassitunnistus.

 Täiendav info tel 6049541

Õpilasbuss väljub 5. juunil bussijaamast:

12.00 Laidemaa teerist, Lükati

12.30 Pikva, Kehra

13.00 Arava, Vetla, Voose

Alamkategooriaid

You are here: Home Ajaveeb