Ajaveeb

Sõbrapäev

Reedel, 14. veebruaril tähistasime õpilasesinduse eestvedamisel oma koolis sõbrapäeva. Sõbrapäeva puhul tegid 4.-9. klassi õpilased plakatid, mille teemaks oli sõprus. Sel nädalal valivad õpilased ning õpetajad oma lemmikud. Parimatele on välja pandud ka auhinnad!

Loe edasi: Sõbrapäev

Matemaatika on imeline!

3.-7. veebruarini toimus meie koolis matemaatikanädal, mille eesmärgiks oli innustada õpilasi matemaatikat nautima ning  kõikjal meie ümber märkama. Nädala jooksul toimusid väga mitmed ettevõtmised. Terve eelmise nädala ja ka veel sel nädalal toimub pranglimise võistlus, kus selgitatakse välja iga klassi parim pranglija. Esmaspäevast reedeni toimus 4.-9. klassi õpilastele Gomokuturniir, kus selgitati välja samuti klassi parimad.

Loe edasi: Matemaatika on imeline!

Muusikaõpetuse olümpiaad

Reedel, 31. jaanuaril toimus Keila Koolis muusikaõpetuse olümpiaadi Harjumaa eelvoor, kus Alavere kooli esindasid 6. klassi õpilased Annabel ja Caren, kes oli kaasatud omaloomingu pala esituses.

Loe edasi: Muusikaõpetuse olümpiaad

Janet Lember võitis Eesti õpilaste MV vabamaadluses 2. koha

24. novembril toimusid Põltsamaa Felixishallis Eesti õpilaste meistrivõistlused vabamaadluses, kus Janet Lember võitis 2. koha. 

Loe edasi: Janet Lember võitis Eesti õpilaste MV vabamaadluses 2. koha

Edukas etluskonkurss Viimsis

Neljapäeval, 21. novembril toimus Viimsis maakondlik algklasside etluskonkurss. Sel korral oli teemaks 2014. a suvel toimuvast laulu- ja tantsupeost inspireeritult "Puudutus". Kõik luuletuste ja proosapalade esitajad olid väga tublid. Kõige tublim Alavere koolist oli Kadri Kuivallik, kes jagas 3. klasside arvestuses 2.-3. kohta. Palju õnne, Kadri!

You are here: Home Ajaveeb Ajaveeb