Ajaveeb

Kiusamisest vabaks!

 
Alavere Põhikoolis toimub viimasel õppeveerandil võistlus/ennetusprogramm „Kiusamisest vabaks!“ Võistlusel osalevad kõik klassid koos klassijuhatajatega.  Ühiselt allkirjastatakse leping, milles iga õpilane lubab mitte kedagi kiusata vähemalt  võistlusperioodil 24. märtsist kuni 23. maini 2014. Võitjat klassi tunnustatakse väljasõidu/ekskursiooniga

Loe edasi: Kiusamisest vabaks!

Ei saa mitte vaiki olla

Ei saa mitte vaiki olla: täna, emakeelepäeval toimus meie koolis taas etlejate konkurss. Esinejaid oli kuulamas-hindamas žürii, mille liikmed olid Marika Kuusk Alavere külaraamatukogust ja meie kooli vilistlased Sille Sündema ning Kelli Kuldvee. Kelli panigi just noorematele luulelugejatele südamele, et esinedes tasub ikka kuulajatele otsa, mitte maha vaadata, suu korralikult lahti teha ja selge diktsiooniga rääkida. Samas oli Kelli meeldivalt üllatunud, et etlejaid oli nii palju.

Loe edasi: Ei saa mitte vaiki olla

Maadluses taas medalid!

1. märtsil toimusid Märjamaa Spordihoones Eesti kadettide meistrivõistlused, kus Janet ja Hendrik saavutasid oma võistlusklassis mõlemad 3. koha. Janet võistles kadettide vanusegrupis  vabamaadluse ~52 kg klassis. Hendrik võistles kadettide vanusegrupis kreeka-rooma maadluses ~100 kg klassis.

Palju õnne, Janet ja Hendrik!

Meie Eesti Laul 2014 edetabel

Teisipäeval, 25. veebruaril toimus meie koolis Eesti Laulu 2014 hääletus. Koostasime oma edetabeli, eks näis, kui palju ühtib see laupäeval, 1. märtsil toimuva Eesti Laul 2014 finaaliga. Ülekaalukaks võitjaks osutus meie oma kooli vilistlane Sandra Nurmsalu.
Hoiame laupäeval Sandrale pöialt!

Loe edasi: Meie Eesti Laul 2014 edetabel

Headus, abivalmidus ja inimlikkus!

25. veebruaril tähistasime koolis Eesti Vabariigi 96. aastapäeva. Läbi kontserdi jäi kõlama ühtne sõnum - tähtsaim on headus, abivalmidus ja inimlikkus. Kontserdil esineti laulude, luuletuste ja rahvatantsuga ning loeti ette meie oma kooli õpilaste mõtteid teemal, mida tähendab minu jaoks Eesti.

Loe edasi: Headus, abivalmidus ja inimlikkus!

You are here: Home Ajaveeb Ajaveeb