Ajaveeb

Avatud uste päev Kehra päästekomandos

Noortekeskuse eestvedamisel käisid reedel, 12. septembril Alavere kooli 2. ja 3. klass avatud uste päeval Kehra päästekomandos. Päästekomandos võttis meid vastu Indrek Agar, kes lahkelt tutvustas päästetehnikat, lubas lastel seadmeid katsuda ning autossegi ronida. 

Loe edasi: Avatud uste päev Kehra päästekomandos

Õunajooks

Õunajooks on sügise alguses juba traditsiooniks kujunenud. 1.-4. klassi õpilased jooksevad pargis: 1.-2. klass 1 ringi ning 3.-4. klass 2 ringi. Kõik, kes jooksu läbivad, saavad õuna. Parimaid autasustatakse ka diplomiga.

Loe edasi: Õunajooks

Algklasside õuesõppepäev

Kolmapäeval, 10. septembril toimus algklasside õuesõppepäev, mille eesmärk oli 1. klassi õpilastele koolimaja ümbrust tutvustada ning näidata, et tunnid ei pea toimuma ainult klassiruumis. 

Loe edasi: Algklasside õuesõppepäev

Harjumaa Põhikoolide kergejõustiku viievõistlus

29. mail võtsime osa Põhikoolide kergejõustiku viievõistlusest, mis toimus Peetri kooli staadionil. Võistkonda kuulusid Anett, Signe, Janet, Diana, Peeter, Brätten, Mark ja Aleks.

Loe edasi: Harjumaa Põhikoolide kergejõustiku viievõistlus

Loodusmäng Alavere Põhikoolis „ Tunne loodust, leia rada“

Alavere Põhikooli poolt korraldatud loodusmäng Harjumaa koolide 2. kl. õpilastele toimus 22. mail Voose vallseljakul. Mängus osales kokku18 3-liikmelist võistkonda.

Loe edasi: Loodusmäng Alavere Põhikoolis „ Tunne loodust, leia rada“

You are here: Home Ajaveeb Ajaveeb