Ajaveeb

Spordiuudised

2015. aasta esimesed võistlused peeti võrkpallis ja viievõistluses. 

Loe edasi: Spordiuudised

2014. aasta rahvastepalli võistluste kokkuvõte

Oleme Harjumaa koolide rahvastepalli võistlustest igal aastal osa võtnud. Nii ka sel aastal. Võistlustules olid kuni 3. klasside tüdrukud ja poisid ning kuni 5. klasside tüdrukud.

Loe edasi: 2014. aasta rahvastepalli võistluste kokkuvõte

Jõulumaa Anija mõisas

Reedel, 5. detsembril käisid 1.-3. klassi õpilased Anija mõisas jõulumaal. Kohale jõudes võtsid meid vastu lahked ja sõbralikud päkapikud ja jõulumemm. 

Loe edasi: Jõulumaa Anija mõisas

Piirkondlik mälumäng Kehra Gümnaasiumis

Neljapäeval, 27. novembril toimus Kehra Gümnaasiumis piirkondlik mälumängu I voor. Kokku on turniiril kolm vooru. Mälumäng on mõeldud 8. ja 9. klassi õpilastele. Meie koolist osales 2 võistkonda. Esimese vooru võitis Aegviidu I, teiseks tuli Kehra II ja kolmandaks Alavere I võistkond.

Loe edasi: Piirkondlik mälumäng Kehra Gümnaasiumis

Rosina kool

Käesoleva õppeaasta septembrikuu lõpust alates viiakse Alavere Põhikooli 3. klassi inimeseõpetuse tunde läbi Rosina-nimelise külalisõpetaja abil.  Rosin on koer, täpsemalt teraapiakoer. Rosinale on tundide läbiviimisel abiks tema hea perenaine Kristi Raava.

Rosina tunnid on väga huvitavad ja suunatud laste empaatiavõime suurenemisele.

Naljaga pooleks olgu öeldud, et tema tunnid meeldivad õpilaste niivõrd, et direktor kaalub koer Rosinat alaliselt oma kooli tööle võtta.

Loe edasi: Rosina kool

You are here: Home Ajaveeb Ajaveeb