Anija valla noortenädal 2016

Esmaspäeval, 7. novembril käisid Alavere Põhikooli 7.-9. klassi õpilased Aruküla Põhikoolis. Seal jagasid noored oma kogemusi rahvusvahelisest õpilasvahetusest ning vabatahtlikuks olemisest. Saime teada, mis üldse on rahvusvahelise õpilasvahetuse sisu. Tallinna Teeninduskooli esindaja rääkis nende kooli õppimisvõimalustest ning rahvusvahelistest võimalustest.

 

 

Teisipäeva hommikul jagas Alavere kooli huvijuht Kätlin kogu kooliperele helkureid, et kõigil oleks turvaline pimedas liikuda. Peale tunde avati noortekeskuses pildulikult Xbox One mängukonsooliga mängimise võimalus. Lisaks tehti ettevalmistusi uueks päevaks.

 

Kolmapäeval käis Alavere noori fotograafia alal harimas Merikene Annuke. Noored andsid oma panuse Alavere noorte fotonäituse korraldamisse, pannes kirja mõtted, mis seostuvad neil noorsootöö, noortekeskuse või noorsootöötajaga. Ettevõtmisest valminud näitusega on võimalik tutvuda juba detsembris.

  

Neljapäeval oli Alavere rahvamajas India kultuuriõhtu. Tegime maitsva indiapärase magustoidu, maitsesime snäkke, tegime koos maha rangoli (erinevat värvi pulbritest joonistatud pilt), vaatasime tantsu ning õppisime ise India tantsu tantsima.

 

Noortenädala lõpetas reedel disko, mis toimus Kehra rahvamajas. Alavere noored olid väga tublid ja aktiivsed ning meid oli kohal üle neljakümne. Üheksa kõige aktiivsemat, kes kogu nädala vältel enamikust üritustest osa võtsid ning aitasid ettevalmistusi teha ja koristada, said ka tänukirjad.

  

Täname aktiivse osavõtu ja panuse eest, Triin Elizabeth, Rasmus, Anett, Helena, Nele, Daniel, Ivar, Marta, Pille-Riin!

 

Kätlin Takk

 

 

You are here: Home Uncategorised Anija valla noortenädal 2016