Lahe Koolipäev 2015

19. novembril käisime Janetiga Tallinnas Nordea Kontserdimajas, kus toimus noortekonverents “Lahe Koolipäev 2015. Minu elu pöördepunktid”. See oli üritus, kuhu olid kokku tulnud noored üle kogu Eesti.
Konverents koosnes kolmest osast. 
Esimeses osas esinesid mitmed tuntud inimesed, näiteks Ewert Sundja, Sergei Drõgin ning Jaan Aru. Kõik nad rääkisid oma elu pöördepunktidest, mis oligi selle konverentsi teema.
 
Teises osas jutustasid oma elust Erika Kirpu, Mart Müürisepp ning Liina ja Vahur Kersna. Erika Kirpu on vehkleja, kes rääkis sellest, kuidas ta jõudis sinna, kuhu on jõudnud. Mart Müürisepp tegi väga vahva etenduse oma nukuga ning täiustas seda lauluga. Liina ning Vahur Kersna rääkisid tähelepanuvõimest ning sellest, kuidas tuleb jääda eelkõige iseendaks.
 
Kolmandas osas esinesid Marina Kaljurand, Peeter ja Priit Rebane ning jagati ka Hea Eeskuju 2015 konkursi auhindu. Marina Kaljurand rääkis sellest, kuidas on olla Eesti välisminister ning diplomaat. Priit ja Peeter Rebane tutvustasid ettevõtluse häid ning halbu külgi. Nende kahe esituse vahepeal Jagati Hea Eeskuju 2015 auhindu ning võitjatele esines Jüri Pootsmann.
Ettekannete vaheajal sai käia mööda konserdimaja ringi ning vaadata erinevaid  ülikoole ja muid asutusi, kes sinna olid tulnud. Korraldati mänge, oli fotosein ning sai suupisteid ning muud süüa. 
 
Kogu see üritus oli väga tore ning hariv. Kui tuleb veel võimalus sinna minna, siis läheks iga kell uuesti!
 
Kaili Malts
You are here: Home Ajaveeb Lahe Koolipäev 2015