Teated

Info seoses õpilaspäevikutega

Juhime tähelepanu, et  Alavere Põhikooli logoga õpilaspäevik kui kooli ja kodu vaheliseks sidepidamiseks mõeldud dokument on kohustuslik 1.-3. klassi õpilastele. 4.-9. klassi õpilased märgivad õppe- ja kasvatustööalase teabe enda poolt valitud infokandjale (päevik, märkmik vms).

Kooli logoga õpilaspäevik antakse 1.-3. klassi õpilastele esimeses klassijuhatajatunnis.

Uute õpilaste dokumentide vastuvõtt

Uute õpilaste dokumentide vastuvõtt toimub 18., 21., 22. ja 25. augustil kella 9.00-14.00.

Vastuvõtmistaotlust koos muude dokumentidega saab esitada õpetajate toas või direktori kabinetis. Vastuvõtmistaotlust on võimalik esitada eeltäidetuna (väljatrükk kooli kodulehelt) või täita kohapeal. Samuti saab seda saata digitaalselt allkirjastatuna direktori e-postile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Muud dokumendid:
1) õpilase isikut tõendava dokumendi (passi või ID-kaardi, selle puudumisel sünnitunnistuse) koopia;
2) lapsevanema isikut tõendava dokumendi koopia (v.a digitaalallkirjastatud taotluse puhul);
3) õpilase tervisekaart selle olemasolul;
4) õpilaspileti foto (3X4 cm);
5) teisest koolist tulnud õpilase puhul ametlikult kinnitatud väljavõte õpilasraamatust ja klassitunnistus.

 Täiendav info tel 6049541

Teade

Kooliraamatukogu töötaja poolt antakse teada, et aastatel 1998-2011 koostatud uurimistöid ja referaate saavad tegijad soovi korral kätte kooliraamatukogust maikuu jooksul T, K, R kuni kell 14.30-ni. Selle aja jooksul ära viimata tööd lähevad likvideerimisele. Kui tööle järele ei ole võimalik tulla, palutakse võtta ühendust e-posti teel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Koolitusseminar "Õppimine, töö või lõbu?"

Alavere Põhikool tunnustab lapsevanemaid, kes osalesid 4. aprillil toimunud koolitusseminaril "Õppimine,  töö või lõbu?"
Sirli Vaht, Liivika Kivistik, Mairit Margat, Anna Nilisk, Helve Vaarmann, Kristina Luhaäär, Jaanis Udumäe, Marianne Lõoke, Annelys Pitk, Maila Jaanits, Egle Nõmper, Hälis Kibik-Remlik, Jelena Gotsadriga, Merle Susi, Kätlin Takk, Janne Mättik, Tiina Tapu, Monika Avalaid, Birgit Paasma, Rannar Malk, Heidi Vaarmann.

 

 

Lastevanemate üldkoosolek

 Ootame lapsevanemaid 4. aprillil  kell 17.45 üldkoosolekule.
               Kaastegev Kristiine Vahtramäe
     Eesti Lastevanemate Liidust ettekandega 
            „Õppimine, kas töö või lõbu?“

You are here: Home Teated Teated