Teated

Pikapäevarühm

Alates 2. septembrist on 1.-5. klassi õpilastel võimalus osaleda pikapäevarühma töös.
Eelistatud on õpilased, kes käivad koolis õpilasbussiga.
 

Haridus- ja Teadusministeeriumi ning Haigekassa teade vaktsineerimise kohta

Head õpilased ja lapsevanemad!
 

Selleks, et peagi saabuvale sügisele võimalikult julgelt vastu minna – käia koolis ja trennis, kohtuda sõpradega, tegeleda hobidega ja nautida meelelahutust – on parim lahendus lasta end vaktsineerida koroonaviiruse vastu. Suur tänu kõigile, kes on seda juba teinud. Teist igaühe panus on oluline selleks, et saaksime hoida sügisel Eesti elu avatuna.

 

Vaktsineerida saavad Eestis kõik alates 12. eluaastast. Kui teha praegu esimene vaktsiinisüst, on veel piisavalt aega, et kooliaasta alguses vaktsineerimiskuur lõpetada.

Loe edasi: Haridus- ja Teadusministeeriumi ning Haigekassa teade vaktsineerimise kohta

Toetus koduste IT- vahendite soetamiseks

Anija Vallavalitsus soovib ülevaadet, millised pered vajaksid riiklikku toetust koduste IT-vahendite soetamiseks lapse distantsõppe paremal läbiviimisel. Toetus on mõeldud koduste netipulkade, ruuterite, antennide, arvutite, veebikaamerate, ühendustasude jms soetamiseks.
Palun andke soovidest teada 27. aprilliks aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. järgmiselt:
1) õpilase ees- ja perekonnanimi, klass;
2) mis seadmeid vajate;
3) kui teate, siis ka seadmete orienteeruv maksumus.

Jagatud mure on pool muret

Alavere Põhikooli õpilasi ja vanemaid nõustab distantsõppel
psühholoog Urve Kaur telefonil 5032 883.
Temaga saab kokku leppida ka veebikohtumise sobivas keskkonnas. 
 
Perekonda toetavat abi ja nõu pakub valla laste  ja perede spetsialist Svetlana Lass telefonidel
6199 008 ja 5125 242 ja e-postiga See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..
 
Foto: M. Volmerson

Info seoses koroonaviiruse levikuga

Seoses Anija valla elanike rohkearvulise nakatumisega koroonaviirusesse otsustas vallavalitsus, et kõikide klasside õpilased jäävad alates 9. märtsist kuni 28. märtsini distantsõppele. See tähendab, et kõik lapsed õpivad sel ajavahemikul kodus. Õppetöö ja võimalusel huvitegevus korraldatakse eKooli päevikute kaudu. Kooli kutsume üks ühele õppele õpilasi, kes vajavad individuaalset juhendamist. Toidupakid väljastatakse 17. märtsil ajavahemikul kell 13.00-18.00. Alavere lasteaias.  
 
Vabariigi Valitsuse korraldusega pikeneb distantsõpe 25. aprillini. Õpituge vajava õpilase kutsume üks ühele õppele eraldi kutsega eKooli kaudu.  

 

You are here: Home Teated Teated