Teated

Juunikuu koolis

Juunikuu oli üks kauaoodatuim kuu õpilaste seas, sest just sellel kuul algab pikk suvepuhkus.

Kuid enne veel kui puhkama jäädi ja viimaseid teadmisi tundides omandati said 1.-4. klassi õpilased ühiselt kooli staadionil sportida, toimus spordipäev.

 

Samal ajal 9. klassi õpilased panid käiku kõik teadmised, mida 9 aasta jooksul koolis olid omandanud, et eksamitega edukalt ühele poole saada. Kui eksamid tehtud, said nad tähelepanu keskmes olla oma lõpuaktusel. 

 

Kui enamus õpilasi ja koolitöötajaid juba puhkasid, siis meie tublid mudilaskoori lauljad koos muusikaõpetaja Liivi Siili eestvedamisel esindasid Anija Valda ja Alavere Põhikooli noorte laulu- ja tantsupeol. Kiidame neid tublisid noori, kes pidasid vastu ekstreemseid ilmastikuolusid trotsides ja pikka rongkäiku läbides. Te olite tublid! Täname ka kõiki abilisi, kes meie noori saatmas olid. 

  

Maikuu tegemised

Maikuu on koolis kõige tihedam kuu, sest siis toimuvad lisaks ühisüritustele klassisisesed õppeaasta lõpuüritused, tasemetööd, hinnete parandamised jne.

Meil toimusid mais järgmised üritused:

Loe edasi: Maikuu tegemised

Aprillikuu tegemised koolis.

Aprill on teadaolevalt naljakuu. Nii algas meilgi aprill veidi teistmoodi ja samas ka naljakalt. 

Aprilli esimesel koolipäeval oli kool täis nalja, sest just sellel päeval võis kooli tulla ilma koolikotita. Iga õpilane pidi leidma mõne teise viisi, kuidas sellel päeval õpikud jm koolivahendid kooli tuua. Rõõm oli näha suurt osavõttu ja leidlikke ideid.

Loe edasi: Aprillikuu tegemised koolis.

Märtsikuu tegemised

Märtsikuu tegemised koolis

 

9. klassi õpilastele käis Tallinna Tervishoiukõrgkooli õppejõud õpetamas esmaabi.
Kaasasime tegevusse ka 8. klassi tüdrukud, sest neil oli vaba tund. 

 

 

Tähistasime emakeelepäeva!

14. märtsil, mil ligi 11 000 inimest kirjutas Vikerraadio vahendusel e-etteütlust, oli Alavere koolis etlejate konkurss. 2023. aasta on kuulutatud liikumisaastaks, seepärast rääkisid ka luuletused moel või teisel liikumisest.

Loomulikult kuulas ja hindas etlejaid žürii. Seekord kuulusid žüriisse Marika Kuusk Alavere külaraamatukogust, Anne Oruaas MTÜst Kehra Raudteejaam ja Veiko Veiert, Anija valla kultuurikeskuse juhataja. 

Loe edasi: Märtsikuu tegemised

Koolipsühholoog

Kuna meie koolis ei ole hetkel psühholoogi, jagame infot tasuta koolipsühholoogide nõuandeliinist. 

Vaata täpsemalt https://koolipsyhholoogid.ee/tugiliin-1226/

 

You are here: Home Teated Teated