Ajaveeb

Õuesõppe päev

Juba teist sügist järjest toimub 1.-3. klassi õuesõppe päev. Õuesõppe päeva eesmärgiks on 1. klassi õpilastega tutvuda ja sõbraks saada ning näidata uutele koolitulijatele, et tunnid toimuvad mujalgi kui klassiruumis. 

Loe edasi: Õuesõppe päev

Mõtelda on mõnus

Oleme oma koolis juba seitse aastat läbi viinud mälumängu turniiri 6.-9. klassi õpilastele. Turniir kestab terve õppeaasta. Mälumängu turniir on muutunud nii populaarseks, et osa võtavad kõik õpilased.  Küsimused on valitud erinevatest valdkondadest, et arendada õpilaste silmaringi. Kokku on seitse vooru, igas voorus 15 küsimust. 

Loe edasi: Mõtelda on mõnus

Projekt "Seened"

Juba viiendat aastat järjest toimub septembrikuus projekt, mille käigus pööratakse ühe nädala jooksul rohkem tähelepanu mõnele puu-, köögi- või juurviljagrupile. Varem oleme tutvunud põhjalikumalt kapsaliste, rõikaliste, marjade ja kõrvitsalistega. Seekord võtsime vaatluse alla seened.

Loe edasi: Projekt "Seened"

Teatrielamus Kose kultuurikeskusest

29. septembril oli meie kooli vanema astme teatrihuvilistel hea võimalus minna Kose kultuurikeskusesse vaatama VAT Teatri etendust „Kirjaklambritest vöö“. 

Loe edasi: Teatrielamus Kose kultuurikeskusest

Õpilased käisid teatris

4. veebruaril käisid Alavere kooli vanema astme õpilased Tallinnas Vene Teatris vaatamas etendust „Enesetapja“.

Kuigi etenduse pealkiri on tõsine, peetakse näidendit üheks 20. sajandi parimaks komöödiaks.
Näidendi peategelasel keevad emotsioonid nii üle, et kõige loogilisem lahendus tundub olevat end lihtsalt ära tappa. Vähemalt nii tundub peategelast ümbritsevatele inimestele. Järgmisena leiavadki aset sündmused, mis teatrikülastajad pisarateni naerma panevad.

Loe edasi: Õpilased käisid teatris

Alamkategooriaid

You are here: Home Ajaveeb