Ajaveeb

Lõpukell 2017

Ühe tuntud lastelaulu sõnad: "Koolikell, koolikell, oled väike lõbus sell, oled tihti abimees, kui su sõber tahvli ees". Selleks korraks on Alavere Põhikooli üheksandale klassile lõpukell helisenud, jäänud on veel eksamid ja kaunis lõpuaktus. Kaua oodatud päev oli päikesepaisteline, täis naeru ja pisaraid. Lõpuklassi õpilastele pandi kivid kotti kaheksanda klassi õpilaste poolt ning esimene klass andis kaasa innustavad tsitaadid. Kokkuvõte päeva sündmustest on leitav SIIT.

Kodutütred Alavere Põhikoolis

Kodutütred on 19. jaanuaril 1932. aastal loodud tütarlaste vabatahtlik isamaaline Kaitseliidu noorteorganisatsioon, kellel on oma põhikiri ja sisekord. Kodutütarde organisatsiooni eesmärkide seast leiame lisaks noorte isamaalise meelsuse kasvatamisele ka vaimsete ja füüsiliste võimete arendamise, tervislike eluviiside edendamise ning teadmise teadvustamise, et noorte haridus ja haritus on Eesti olevik ja tulevik. 

Loe edasi: Kodutütred Alavere Põhikoolis

Noortekonverents "Ettevõtlik noor"

Koostöö tähendab koos töötamist ühiste eesmärkideni jõudmise nimel sealjuures arvestades ning austades individuaalseid eripärasid. Koostöö käigus saavutatud eesmärgid on kõrgemad kui üksinda töötades (inimeste või organisatsioonide) eesmärkide summa kokku. Sellest lähtuvalt tegid Aruküla ja Alavere Põhikool Euroopa noortenädala raames ühise projekti, mille eesmärgiks oli pakkuda 7.-9. klasside õpilastele võimalust näha, millised võiksid olla nende edasiõppimise suunad ja võimalused, millele on vaja rohkem rõhku panna, millised isiksuseomadused milliste erialadega hästi kokku lähevad.

Loe edasi: Noortekonverents "Ettevõtlik noor"

Emakeelepäev

14.03.2017 Emakeelepäev Alavere Põhikoolis möödus vahvalt ja tegusalt. Päev oli täis esinemisi, külaliste võõrustamist, mälumängu ning autasustamist. Teise tunni ajal toimus 1.-4. klasside etluskonkurss, kolmanda tunni ajal osalesid etluskonkursil 5.-9. klassid. Enne luuletuste lugemist autasustati traditsioonilise ilusa käekirja võistluse parimaid. Neljanda tunni ajal toimus kuues ehk eelviimane mälumängu voor 5.-9. klassidele ning viienda tunni alguses autasustati etluskonkursi parimaid. 

Loe edasi: Emakeelepäev

Matemaatikanädal

6.-10. märtsil toimus meie koolis traditsiooniline matemaatikanädal, mille raames toimusid Gomoku mängud, nuputamised, pranglimine ning matemaatikavõistlused erinevates kooliastmetes.

Loe edasi: Matemaatikanädal

Alamkategooriaid

You are here: Home Ajaveeb