Ajaveeb

Programmeerin ise

Teisipäeval, 17. oktoobril toimus Tabasalu Ühisgümnaasiumis rahvusvahelise programmeerimisnädala Code Week raames Harjumaa 2.-3. klasside õpilastele programmeerimispäev. Programmeerima oli tulnud üle kahekümne 4-liikmelise võistkonna. Programmeerima olid oodatud õpilased, kes varem programmeerimisega kokku puutunud ei ole. Alavere Põhikooli esindasid 2. klassist Sylenna Pitk ja Triinu Vaarmann ning 3. klassist Berit Klotsenkov ja Kadri-Liis Kivistik. Tüdrukud olid tublid, saavutades Ozobot robotite ehitamises, käikude programmeerimises ning nendega võistlemises 2. koha

Peale robotite said õpilased tutvuda erinevate programmeerimist võimaldavate rakendustega. Samuti said õpetajad kätt harjutada muusika loomisel Sonic Pi keskkonnas. 

 

Spordinädal 2017

23. septembril sai ametliku avapaugu üleeuroopaline Spordinädal 2017. Selle raames kutsuti igas vanuses inimesi leidma enda jaoks sobilik rütm liikumisharrastusega tegelemiseks. Eesti Olümpiakomitee ja Ühenduse Sport Kõigile eestvedamisel korraldati selle nädala jooksul üle Eesti ligi 900 innustavat liikumissündmust.  

Spordinädalast võtsid üle Eesti osa sajad üldhariduskoolid, enamik fitnessiklubisid ning ettevõtted ja organisatsioonid. Kolmandat korda tähistatav liikumist ja tervislikke eluviise edendav ettevõtmine on kasvanud Eesti suurimaks inimesi liikuma innustavaks kampaaniaks.

Alavere Põhikool osales selles kampaanias teist korda ning nädal oli tegemisi täis.

Loe edasi: Spordinädal 2017

Tennisega tutvumine

Õpilastööde näitus

Lõppeva õppeaasta õpilastööde näitusega on võimlik tutvuda SIIN.

Lastekaitsepäev 2017

Lastekaitsepäev on alates 1950. aastast 1. juunil tähistatav tähtpäev, mille eesmärk on juhtida tähelepanu laste heaolule ja õigustele ning lastekaitse tähtsusele. Esmakordselt kuulutati lastekaitsepäev välja ülemaailmsel laste heaolu konverentsil 1925. aastal. 

Loe edasi: Lastekaitsepäev 2017

Alamkategooriaid

You are here: Home Ajaveeb