Ajaveeb

Eesti Vabariigi 100. aastapäeva kontsert-aktus

Oodatud on kõik inimesed, kes soovivad osa saada toredast peost.

Saame kokku ja tähistame ühiselt väärikat riigi sünnipäeva. 

Head uut aastat!

Jõulupühad on möödunud,

vana aasta uueks on pöördunud.

Saabunud on aasta uus,

uued on päevad, nädalad ja kuud.

Mida nad toovad, keegi ei tea

ja võib-olla nii just ongi hea!

Soovime kõigile rõõmurohket, tegusid ja saavutusi täis uut aastat!

Busside liiklus reedel 22. detsembril

22. detsembril õpilasbussiga koju (bussijaamast):

12.00- Laidemaa teerist, Lükati

12.30- Pikva, Kehra

 13.00- Arava, Vetla, Voose

Kooliprojekt korvpallis

Kooliprojekt alustas taas! Sel aastal saime ka meie oma kooliga selles osaleda ning olime päris esimesed, kelle juures toimus vahva korvpalli hommikupoolik. Esmaspäeval osales kehalise kasvatuse õpetaja Kätlin Jüri spordihoones kehalise kasvatuse õpetajatele mõeldud koolituspäeval. Läbiviijaks oli Saku Gümnaasiumi õpetaja ja treener Märt Raam. Päev oli sisutihe ning põnev, täis uusi teadmisi ja oskusi. Teisipäeva hommikul tulid Alavere Põhikooli Taavi Kruut, Martin Rebane ja Tom Kaldre Tallinna Kalevi meeskonnast. Asjatundjate käe all said 1.-6. klass mängida põnevaid mänge ja harjutada erinevaid korvpalli põhiliikumisi, -asendeid. Kokkuvõte vahvast projektist on nähtav SIIN!

Korvpallihuvilistel on võimalik osaleda korvpallitrennides Alavere Põhikoolis esmaspäeval 6. tunni ajal (spordiring noorematele) ning neljapäeval 8. tunni ajal (korvpall vanematele). Lisaks on võimalik liituda treeningutega mujal Harjumaal ja Tallinnas, lisainfo on leitav SIIT!

Harjumaa koolide meistrivõistlused rahvastepallis

Läbi on saanud selle õppeaasta Harjumaa koolide meistrivõistlused rahvastepallis. Igal aastal on võistluse korraldajaks Harjumaa Spordiliit, kes ühendab Harjumaal tegutsevaid spordiklubisid, -ühendusi ja -seltse noorteühinguid ning teisi juriidilisi isikuid ühistegevuseks, kehakultuuri ja spordi edendamiseks ning sellealase tegevuse koordineerimiseks.

Loe edasi: Harjumaa koolide meistrivõistlused rahvastepallis

Alamkategooriaid

You are here: Home Ajaveeb