Ajaveeb

Kevadine kontsert

Järjekordne kooliaasta on läbi saamas ning käes on kokkuvõtete aeg. Ootame kõiki osa saama Alavere Põhikooli kevadisest kontserdist 22. mail kell 18:00 Alavere Põhikooli võimlas.

Stiilinädal

Käesoleval nädalal, 9.-13. aprillil, on Alavere Põhikoolis käivate õpilaste ja õpetajate väljanägemine põnevalt kirju, sest käimas on stiilinädal.

Etlejate konkurss

Küllap teab iga koolilaps, et 14. märtsil on emakeelepäev. Alavere koolis toimus sel puhul etlejate konkurss, nagu meil juba kombeks on saanud. 

Loe edasi: Etlejate konkurss

Palju õnne koolipere poolt

23. veebruaril jagati Kehra Gümnaasiumis vabariigi aastapäeva pidulikul vastuvõtul tunnustusi ja erinevaid väärikaid tiitleid meie valla inimestele. Teenetemärgid andis üle Anija Vallavolikogu esimees Jaan Oruaas. ANIJA VALLA TEENETEMÄRK omistati Renna Reisile 30 aasta jooksul tehtud töö eest Alavere Põhikoolis. Renna on pühendunult tegelenud ligi 30 aasta jooksul noorte vallakodanike kasvatamisega, nende maailmavaate ja väärtushinnangute kujundamisega Alavere Põhikoolis. Alates 23. veebruarist 2018 on Renna Reisi Anija valla teenetemärgi omanik. PALJU, PALJU ÕNNE!

 

Reaalainete nädal

05.-09. veebruaril toimus Alavere Põhikoolis reaalainete nädal.

Loe edasi: Reaalainete nädal

Alamkategooriaid

You are here: Home Ajaveeb