Ajaveeb

Projekt "Teraviljad"

Juba kuuendat aastat järjest toimub sügisel  projekt, mille käigus pööratakse ühe nädala jooksul rohkem tähelepanu mõnele puu-, köögi- või juurviljagrupile. Varem oleme tutvunud põhjalikumalt kapsaliste, rõikaliste, marjade, kõrvitsalistega ja seentega. Seekord võtsime vaatluse alla teraviljad. 

Loe edasi: Projekt "Teraviljad"

Õpioskuste võistlus

6. mail toimus 5.-9. klassi õpioskuste võistlus. Neljaliikmelised võistkonnad said ülesannete lahendamiseks kasutada erinevaid allikaid (raamatud, ajakirjad, temaatline väljapanek raamatukogus, internet). Oluline oligi leida sobivast allikast õiget infot. Lisaks pandi proovile õpilaste lugemisoskus, tähelepanelikkus ja koostööoskus.
5.- 6. klassi arvestustes saavutas I koha 6. klassi võistkond
7.-9. klassi arvestuses võitis 7. klassi võistkond.

Head tulemused inimeseõpetuse olümpiaadilt

8. aprillil osalesid meie koolist maakondlikul inimeseõpetuse olümpiaadil järgmised õpilased: 6. klassist Daniel Kartašov, 7. klassist Annabel Nilisk ja Rando Vilbiks, 8. klassist Kailli Malts ja Getrin Vaarmann. Olümpiaad oli veebipõhine, ülesannete lahendamiseks oli aega üks tund. Kõikide osalenud õpilaste tulemused olid head, Getrin saavutas Harjumaa 8. klasside arvestuses 1.-2. koha. Palju õnne!

Kohtumine kirjanik Reeli Reinausiga

23. aprill on Raamatu ja roosi päev, ka raamatupüha. Seda päeva tähistatakse üle maailma erinevate kirjandusüritustega.
Alavere koolis toimus kohtumine Reeli Reinausiga. Tema sulest on ilmunud kakskümmend raamatut erinevatele vanuseastmetele. Reeli Reinaus on kirjutanud ka luuletusi ja folkloorikogumikke.

Loe edasi: Kohtumine kirjanik Reeli Reinausiga

Ujumisvõistlus Neptuni pidu

Alates oktoobri lõpust on 2. klassi õpilased käinud Kose ujulas ujumist õppimas. 21. aprillil toimus Neptuni pidu, kus osalesid õpilased, kes sel aastal ujumist on õppinud ning kuni 4. klassi õpilased. Meie koolist oli parim Mella-Riin Rauam, kes saavutas 3. klassi tüdrukute seas selili ujumises I koha ja vabaujumises II koha. Palju õnne Mella-Riin!

You are here: Home Ajaveeb Ajaveeb