Ajaveeb

Auhinnaline koht kunstikonkursil ja ajaloo olümpiaadil

Tartu Kunstimuuseumi korraldatud kunstikonkursile „Tulevikumaastik” saabus üle Eesti 96 erinevast koolist kokku 1219 tööd. Alavere koolist osalesid kunstikonkursil õpetaja Hille Kilgi juhendamisel Silleriin Aru, Getrin Vaarmann, Kaili Malts, Mark Kombe ja Sven Pullerits. Kõigile neile saadeti Tartu Kunstimuuseumi poolt tänukiri.
II preemia 11-15-aastaste vanusegrupis sai Mark Kombe töö „ÜKSI”. 12. märtsil on Markil võimalus auhind Tartus Tartmusi projektiruumis vastu võtta.  Alates laupäevast, 5.03. saab Tartmusi projektiruumis vaadata parimatest töödest kokku pandud näitust, kus on väljas 96 tööd. Näitus on avatud 20. märtsini. 

13. veebruaril Loo koolis toimunud üleriigilise ajaloo olümpiaadi Harjumaa voorus osalesid õpetaja Merike Leetjõe juhendamisel Karl Vaarmann VI klassist ja Katariina Kilk VII klassist. Karl Vaarmanni tubli tulemus on 14. koht (osalejaid 36). Katariina Kilk saavutas II-III koha (esikolmik oli nii tasavägine, et II – III kohta jaganud  õpilastel jäi esikohast puudu vaid 1 punkt). 

Palju õnne edu saavutanud õpilastele ning neid juhendanud õpetajatele!

 

Meie Eesti Laul 2016 edetabel

Selgi aastal koostasid õpilased muusikaõpetaja Heli eestvedamisel Eesti Laulu edetabeli. 29. veebruaril ja 1. märtsil toimuski hääletus. Tasavägises võistluses tuli võitjaks Cartoon feat Kristel Aaslaid "Immortality", 2. koha sai Laura "Supersonic" ja 3. koha saavutas Grete Paia lauluga "Stories Untold". Eesti Laulu võitnud Jüri Pootsmann saavutas meie edetabelis 4. koha.

Loe edasi: Meie Eesti Laul 2016 edetabel

Kohtumine Ardu kooli õpilastega

Reedel, 12. veebruaril käisime 7.-9. klassiga Ardu kooli ja õpilastega tutvumas: saime vaadata nende klassiruume ja koolimaja. Meile meeldisid väga poiste ja tüdrukute tööõpetuse klassid, mis olid soojad ja hubased. Poiste tööõpetuse klassis oli ka keevitusmasin ja veel mitu masinat, millest Alaveres ainult und võime näha.
Kui olime jõudnud kooliga tutvuda, pakuti meile väga maitsvaid suupisteid, mille oli küpsetanud Ardu kooli direktor. Me viisime ise ka külakostiks suure kringli. 
Ardu õpilased olid sõbralikud, kuid natuke häbelikud. Me tutvusime nendega lähemalt mälumängu mängides ja vesteldes. Ei saa nimetamata jätta, et mälumäng oli küll väga tasavägine, kuid meie siiski võitsime. 
Kokkuvõtteks võib öelda, et oli üks tore päev. Loodame Ardu õpilastega õige pea Alavere koolis kohtuda. 
 
Carina Maris Volmerson
Nele Truber
Rando Vilbiks

Rosina kool

Rosin on töökas ja tark labradori tõugu koeratüdruk. Enne kui Rosin oma kooli sai, käis ta mitu aastat koolis õppimas koos oma vahva ja sõbraliku juhendaja Kristi Raavaga. Rosin õppis, kuidas olla hea teraapiakoer. Rosina kooli tunnid toimuvad Alavere koolis teist aastat. Õppetöö on seatud nii, et Rosin külastab 3. klassis inimeseõpetuse tunde suisa kümme korda. 

Loe edasi: Rosina kool

Heategevusprojekt "Sära Silmadesse"

Koostöös MTÜ-ga Saagu Valgus ja Do Good korraldati heategevusprojekt "Sära Silmadesse", et puudust kannatavad lapsed saaksid ka jõulukingid. Need lapsed ei oota suurt ega kallist kinki, nad rõõmustavad väiksemate, kuid armsate kingituste üle.

Loe edasi: Heategevusprojekt "Sära Silmadesse"

You are here: Home Ajaveeb Ajaveeb