Harjumaa koolide meistrivõistlused rahvastepallis

Läbi on saanud selle õppeaasta Harjumaa koolide meistrivõistlused rahvastepallis. Igal aastal on võistluse korraldajaks Harjumaa Spordiliit, kes ühendab Harjumaal tegutsevaid spordiklubisid, -ühendusi ja -seltse noorteühinguid ning teisi juriidilisi isikuid ühistegevuseks, kehakultuuri ja spordi edendamiseks ning sellealase tegevuse koordineerimiseks.

 Kehalise kasvatuse õpetajad on tublisti õpilasi ette valmistanud ning tulemused pole pahad. Esimesena toimusid mängud 4.-5. klasside arvestuses. 1. novembril võistlesid Jüri spordihoones tüdrukud, kes saavutasid 21. koha, koole kokku oli võistlemas 25. Nädal hiljem 8. novembril samas kohas võistlesid poisid, kelle tulemuseks oli 13. koht, võistlejaid kokku oli siis koguni 29. Nädalapäevad hiljem asusid Kehra Spordihoones võistlustulle  1.-3. klasside poisid, kelle tulemuseks oli sarnaselt esimestele võistlejatele 21. koht, võistlejaid kokku 24. erinevast koolist. 22. novembril toimus viimane mäng 1.-3. klasside tüdrukutel ning tulemuseks oli edukas 16. koht 19. kooli seas.  

 

 

1.-3. klassi poisid tagant vasakult:

Karlis Malts, Karmo Lilleväli, Ardur Aedver, Tom Johann Volmerson, Martin Mättik

Henri Luha, Eero Sikk, Kris Uustall, Patrick Gregori Takk

 

 

 

 

 

 

 

1.-3. klassi tüdrukud tagant vasakult:

Jette-Lii Rauam, Marta Linnumäe, Pille-Riin Pullerits, Kadri-Liis Kivistik, Marta Mätik, Inge-Ly Malts

Nelle-Liis Rauam, Kertu Kivistik, Kadri Udumäe, Sylenna Pitk

 

 

 

 

 

 

 

 

4.-5. klassi tüdrukud vasakult:

Berit Klotsenkov (3. klass), Stella Susi, Lisandra Pavljuk, Anne-Ly Lillepool, Meribel Margat, Liisbet Remlik, Ave Ann Avalaid ja ees Kadri-Liis Kivistik (3. klass)

 

 

 

 

4.-5. klassi poistest kahjuks pilti ei ole, aga võistlemas käisid Talis Malts, Ramon Nasilnikov, Erki Sikk, Janek Udumäe, Andre Markus Jüriöö, Joonas Luhaäär, Raimo Vaiksalu, Kaarel Kuivallik

You are here: Home Ajaveeb Harjumaa koolide meistrivõistlused rahvastepallis