Maakonna võrkpallivõistlustelt 3. koht

9. veebruaril käisime võrkpallivõstlustel ning saavutasime 3. koha. Omavahel võistlesid maakonna 7.-9. klassi tüdrukud. Meie võistkonnas olid Kaili, Janet, Janeli, Katrin, Sigrid, Elina ja Nele. Oleme oma saavutuse üle väga uhked, sest nägime selle nimel palju vaeva.
Esimesed kaks mängu läksid hästi. Võitsime mõlemad. Järgmised kaks kahjuks kaotasime ning olime juba natuke nördinud, arvates, et medalit me koju ei too. Siis aga rääkis õpetaja meile litsentseeritud mängijatest ja kahest eraldi arvestusest. Selgus, et kui saame kasvõi 6. koha, on meil medal käes. 
Kui neli mängu oli alguses ära mängitud, siis võitsime taas ühe mängu. Olime ülimalt õnnelikud, ka õpetaja kiitis meid väga.  Olime medalikoha juba saavutanud. Nüüd tuli meie viimane mäng, kus mängisime Loksa vastu, et hõbedale pürgida, kuid kahjuks kaotasime napilt. Mõlemal geimil jäi seis 14:15 nende kasuks. 
Selleks ajaks olime võistlustel olnud juba peaaegu 7 tundi ning olime ääretult väsinud. Õpetaja oli saavutatu üle väga õnnelik, sest ta ei oodanud seda: meil oli enne palju trenne ära jäänud. 
Kui meile medaleid kaela pandi, olime väga uhked ning teadsime, et raske töö oli ennast ära tasunud!
 
Kaili ja Janet
You are here: Home Ajaveeb Ajaveeb Maakonna võrkpallivõistlustelt 3. koht