2014. aasta rahvastepalli võistluste kokkuvõte

Oleme Harjumaa koolide rahvastepalli võistlustest igal aastal osa võtnud. Nii ka sel aastal. Võistlustules olid kuni 3. klasside tüdrukud ja poisid ning kuni 5. klasside tüdrukud.

Kokku osales võistlustel 31 gümnaasiumit ja põhikooli. Meie 5. klassi tüdrukud saavutasid tubli 5. koha. Vastu tuli võtta üks kaotus ja seda võistluste võitja võistkonnale. Lisaks heale mänguoskusele peab õnne ka olema. 3. klasside poistel oli õnne veel vähem. Alagrupis ei vedanud üldse. Ka poisid kaotasid ainult ühe mängu ja tulemuseks 17. koht. Paremini läks 2.-3. klassi tüdrukutel. Hõbemedal! Nemad kaotasid samuti ainult ühe mängu.

Meil mängivad rahvastepalli kõik kuni 5. klasside õpilased. Nii ongi! Pole meil valida erinevate paralleelide hulgast parimaid. Seega väärivad kiitust kõik, kes osalesid. Eriti tublid olid Robin, Karl-Erich, Mella-Riin ja Katariina. 5. klassi tüdrukudest väärivad tunnustust kõik mängijad. Neile jäi see võistlus viimaseks, sest 6. klassis on juba teistsugused võistlused.

Kolme võistluse kokkuvõttes saavutas Alavere Põhikool 18 põhikooli hulgas 5. koha ja üldkokkuvõttes 9. koha. Tubli tulemus!

Õpetaja Tiia Kroonmäe

You are here: Home Ajaveeb Ajaveeb 2014. aasta rahvastepalli võistluste kokkuvõte