Projekt "Seened"

Juba viiendat aastat järjest toimub septembrikuus projekt, mille käigus pööratakse ühe nädala jooksul rohkem tähelepanu mõnele puu-, köögi- või juurviljagrupile. Varem oleme tutvunud põhjalikumalt kapsaliste, rõikaliste, marjade ja kõrvitsalistega. Seekord võtsime vaatluse alla seened.
22.-25. septembrini olid kõik õpilased ja õpetajad kutsutud projektist osa võtma. Projekti raames kasutasid õpetajad tunni läbiviimisel märksõna "seened". Loodusõpetuse tunnis tehti plakateid ning esitlusi erinevatest seentest. Projekti lõppedes saime teada, et seened ei ole ainult puravikud metsas, vaid on palju erinevaid seen,i nt puuseened, hallitusseened jne. 1.-6. klassi õpilastega sai ette võetud seenelkäik Kakerdaja rabasse. Korjatud seentest tehti ka näitus. Algklasside õpilased meisterdasid ja joonistasid kunsti- ja tööõpetuse tunnis seeni. 
 
Projekt lõppes toredate esitlustega, kus suuremad õpilased esitasid ettekandeid,
1. klassi õpilased lugesid luulepõimiku seentest, 2. klassi õpilased esitasid seentest laule ning 3. klassi õpilased rõõmustasid meid toredate näidenditega, ikka seentest.
 
 
  
You are here: Home Ajaveeb Projekt "Seened"